Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Újdonságok » Gyermek falióra Unikornis


Gyermek falióra Unikornis

falióra gyerekszobába

 

Elérhetőség: Nálad OTTHON 1 - 3 munkanapon belül
Cikkszám: HMCNH086
Vonalkód: 5902838311516
Ár (nettó) : 7 236 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
9 190 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
   

Vidám falióra gyerekeknek

A pontos idő és a szórakoztató oktatás kéz a kézben jár vidám falióráinkkal gyerekeknek. Ezek az oktatási dekorációk nem csak feldobják gyermeke szobájának falát, hanem gyermeke kíváncsiságát és tanulási kedvét is felkeltik. Számos témát kínálunk - a mesebeli egyszarvúaktól a hős oroszlánokig. Mindegyik dizájnt úgy terveztük, hogy szórakoztassa és inspirálja a kicsiket.

A tanulás öröme

A tanulási időnek nem kell unalmasnak lennie! Óráinkat játékos és tanulságos témákkal terveztük, hogy segítsük a gyerekeket abban, hogy alapvető ismereteket szerezzenek az időről és annak követéséről. Az órával gyermeke játékos módon tanulhat, minden pillantás a falra egy új kaland lesz.

Éljen át egy tanulságos kalandot

Óránkkal bármelyik gyerekszoba azonnal átalakulhat egy fantáziával teli oktatási térré. A világtérkép-motívum bővíti a földrajzi ismereteket és ösztönzi a kíváncsiságot a különböző kultúrák iránt, míg az állatmotívumok lehetőséget nyújtanak arra, hogy többet tudjon meg az élővilágról és lakóiról.

A design együtt nő a gyermekkel

Tanóráinkat úgy terveztük meg, hogy a gyerekek gyorsan nőnek és érdeklődési körük változik. Ezért a különböző korosztályoknak és érdeklődési köröknek megfelelő témák széles választékát kínáljuk. Minden egyes dizájnt gondosan úgy választunk ki, hogy releváns és vonzó legyen a gyermekek számára gyermekkoruk különböző szakaszaiban.

Érdekes tények a gyermekórákról:

A kutatások azt mutatják, hogy azok a gyerekek, akik korán megtanulják felismerni az időt, jobb matematikai és logikai készségekkel rendelkeznek. Az egyszerű és olvasható számokkal ellátott falióra lehet az első lépés e készségek fejlesztéséhez.

A vidám és színes óradizájn elősegítheti a vizuális stimulációt, és segíthet a gyermekeknek a színek és a tárgyak azonosításának fejlesztésében. Ez a vizuális stimuláció kulcsfontosságú a gyermek agyának fejlődéséhez.

Az állat- vagy mesefigurás órák szintén segíthetnek a gyermekeknek a tanuláshoz és az időhöz való érzelmi kötődés kialakításában. Ha a gyerekek olyan karaktereket látnak, amelyeket szeretnek, motiváltabbak lehetnek az órák működésének és az idő leolvasásának megtanulására.

Az idő tanulása a személyes felelősség és a függetlenség fejlesztése szempontjából is fontos. Ha a gyermekek képesek követni az időt, jobban megértik és követik a napi rutinokat, például a játékidőt vagy a lefekvési időt.

Termékparaméterek:


  • Anyag: Anyag: 1: Nyírfa rétegelt lemez: Nyírfa rétegelt lemez
  • Egyszarvú
  • Kéz színe: Rózsaszín
  • Mechanizmus: Nincs ketyegő hatás.
  • Számlap átmérő: 30 cm
  • AA elemeket nem tartalmaz

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

MTFlMzM