Kezdőlap » Luxus sötétítőfüggönyök

Luxus sötétítő függönyök

Rendezés 
Gyártó  

Szokásos ár: 8 490 Ft

Ár 6 690 Ft

Új
akció


Szokásos ár: 9 490 Ft

Ár 7 490 Ft

Új
akció


Szokásos ár: 9 490 Ft

Ár 7 990 Ft

Új
akció
Szokásos ár: 6 990 Ft

Ár 5 290 Ft

Új
akció


Szokásos ár: 4 590 Ft

Ár 3 390 Ft

Új
akció


Szokásos ár: 8 490 Ft

Ár 6 490 Ft

Új
akció

A függönyök és drapériák pótolhatatlan funkcionális és dizájnos kiegészítők

Függönyök...manapság minden nő számára ellenállhatatlan az ablakok díszítésének a trendje. Egyszerűen imádjuk új ruhába öltöztetni az ablakainkat. A széles színválaszték, az eredeti dizájn és a minőségi anyag meglepnek mindenkit.

Az emberek különféle módon fedték le az ablakokat

Meglepőnek tűnhet, hogy a függönyök történelme nem olyan hosszú, mint gondolnánk. A függönyök, úgy ahogy ma ismerjük őket, mintegy 300 éve léteznek. Viszonylag rövid ideje használjuk funkcionális és díszítő elemként házakban és lakásokban. A középkorban az üvegablakok nagyon ritkák voltak, csak gazdag emberek házában láthattuk volna őket. A legtöbb ember számára viszont az ablakok egyszerűen egy kis nyílás voltak a falban, amelyen keresztül a házba bejutott egy kis napfény. Abban az időben az ablakokat csak olajozott papírral, viaszpapírral, ablaktáblákkal vagy vékony szarvszeletekkel fedték le, akkoriban függönyök még nem léteztek.

A függönyök és sötétítő függönyök az 1960-as években váltak széles körben elérhetővé, míg az 1970-es években nagy népszerűségre tettek szert. A nehéz viktoriánus függönyöket könnyű, éterikus függönyökre cserélték. Ezt a trendet az Arts and Crafts tervezői hozták létre: William Morris a C.F.A. Voysey, akik inkább a tisztaságra és az egyszerűségre jellemző megközelítést részesítették előnyben.

Eredeti függönyök és sötétítő függönyök csak a mi kínálatunkban

Jelenleg a szálak és színezékek gyártásának új irányai hozzájárultak a textilipari termékek bevezetéséhez, amelyeket évekig könnyen meg tudunk tartani. Új érdekes minták készülnek, méretek, változik a függönyök felfüggesztésének módja, mindez azért, hogy ablakai lenyűgözőek legyenek, és a függöny látható dekorációs elem legyen az előtérben, amely első látásra felhívja a figyelmet.

Játszon, próbáljon ki új kombinációkat, ne féljen kísérletezni a dekorációkkal és szépítse modern belső tereit a mi függönyeinkkel. Nálunk talál könnyü függönyöket, színes sötétítő függönyöket, sötétítő függönyöket skandináv stílusban, karikákkal vagy ráncoló szalaggal ellátott sötétítő függönyöket vagy sötétítő függönyöket gyerekszobába. Meg fog lepődni a kínálat sokszínűségén és a különféle lehetőségeken!

MDExNDhhN