Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Faliórák

Modern faliórák

Rendezés 
Gyártó  

Új
Új
A dizájnos faliórák megengedik, hogy egy pillanatra megállítsa az időt

A boldog emberek nem számolják az időt, így szól egy régi népi közmondás. De milyen lenne az élet az idő ismerete nélkül?

Évszázadok során az órák sokat változtak - a homokóráktól és a napóráktól a modern és elegáns faliórákig, amelyek nappaliba, konyhába, folyosóra, hálószobába vagy gyerekszobába valóak.

 

A faliórák minden háztartásban megtalálhatóak. Néha olyan órát keres, amely hangosan ketyeg, mert szereti a hangját. Néha pedig teljesen halk órát, amely mindig megmutatja, mikor van a megfelelő idő bármihez. A faliórák gyakran dizájnos iparművészetni alkotások, amelyeket nem is az időmérési funkciójuk miatt vásárolunk meg, hanem a szépségük és az egyediségük miatt.

Az idő mérésével való elbűvölet természetből adódóan nagyon emberi. Az időnk ezen a csodás világban korlátozott és nagyon értékes, ezért próbáljuk mindig felgyorsítani, megállítani vagy éppen megfordítani annak útját. Az órák hamis benyomást keltenek bennünk, hogy urai vagyunk az időnek, de az életben ezekre az illúziókra szükségünk van, mint a halnak a vízre.

Ha falióra vásárlást tervez a közeljövőben, jöjjön és ismerkedjen meg a kínálatunkkal. Válogathat akasztós és öntapadós faliórákból nappaliba, konyhába vagy gyerekszobába. Nem tudja elképzelni, hogyan válhat egy csupán praktikus tárgyból dizájnos kiegészítő?

Vessen pillantást a mi modern falióráinkra! A plexi üvegből készült faliórák felszerelése nagyon gyors és egyszerű.  Az óraszerkezetet tartó rész akasztható. Az óra dekoratív elemei pedig öntapadós szalaggal rendelkeznek. Egyes faliórákhoz sablon is tartozik, hogy az elemek felragasztás pontos legyen.

A modern faliórák ajándéknak tökéletesek

A falióráink tartós dobozba vannak csomagolva. Ha szeretteit szeretné meglepni egy szép dizájnos ajándékkal, rendelésnél elegendő megadni az illető címét és mi a csomagot házhoz szállítjuk neki. Rendeljen online az otthona kényelméből és szerezzen örömet szeretteinek.

NTZiMTcxZD