Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Kézzel festett képek

Kézzel festett képek a belső tere számára

Rendezés 
Gyártó  
Kézzel festett kép nem hiányozhat a belső térben


Dekoreden.hu a festett képek kivételes minőségének a garanciája. Szeretetből a művészethez alkotunk. Éppen ezért motívumok és méretek széles választékát kínáljuk, hogy megtalálja az otthona vagy irodája számára a megfelelő képet. A festett képeink a LIPA műhelyből tökéletes lehetőséget nyújtanak minőségi ajándék megvásárlására. Az ajándéknak szánt képet becsomagoljuk Önnek és elküldjünk az Ön által megadott címre.


Arra kíváncsi, miért pont a mi képeink a legjobb választás az Ön számára? Mert olyan művészek együttmükődésével készülnek, akiksokéves tapasztalatokkal rendelkeznek, tehetségesek, az aktuális trendekből merítik az inspirációt és folyamatosan dolgoznak magukon és a készségeik fejlesztésén. Az összes kézzel festett kép mögött sok óra munka rejtőzik, amit a művészek a festésnél töltenek, minőségi festővászon és festékek, valamint kiváló fa lécekből készült keret, amit az asztalosaink készítettek.

Pablo Picasso szerint a festményeket nem kell megérteni, de átélni testtel és lélekkel. Ezért válassza azt a képet, amely megszólítja Önt és nyomot hagy a szívében. Díszítse ki otthonát olyan képekkel, amelyeknek köszönhetően jól fogja magát érezni. A műalkotás, amit kiválasztunk, sokkal többet árul el rólunk, mint gondolná. Gondosan nézze át a gazdag kínálatunkat és válasszon olyan alkotást, amely megérinti a szívét. Kellemes pillanatokat fog mellette átélni.

Kínálatunkban mindenki talál magának valamit. A klasszikus festett képek azok számára vannak itt, akik szeretik a tájképeket, virágokat, csendéleteket, állatokat és fákat, és azok számára akik valami modernebbet szeretnének a pop-art képeket ajánljuk. A képeken változásokat is csinálhatunk az ügyfél elképzeléseinek megfelelően.

Minden kézzel festett kép, amit készítünk, ellenálló az UV sugárzás káros hatásai ellen. Ennek köszönhetően a festett képeink hosszú éveken át megőrzik intenzív színeiket, a napfénynek is kitéve.
Mi vagyunk a legjobb választás az Ön számára "A művészet ott kezdődik, ahol az utánzás véget ér."


ODM5M