Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Kézzel festett képek » Festett képek VIRÁGOK

Festett képek VIRÁGOK

Rendezés 
Gyártó  


A festett képek, amelyek a kínálatunkban vannak, elegáns és luxus kiegészítők alkotnak bármilyen enteriőrben. A LIPA műterem kiváló művészei által kézzel festett képek garantáltan egyediek és minőségesek. Ne felejtse el, hogy a jól megválasztott festmény valóban tündökölni fog bármilyen helyiségben, ráadásul nagyszerű ajándékötlet, mely évekig megmarad.

Kézzel festett képek virág motívumokkal a nappali szobában mutatnak nagyon szépen, elvégre a nappali a lakás reprezentatív helyisége, amelynek stílusosnak és főleg izlésesnek kellene lennie. A virágoknak nyugtató hatásuk van, gondtalan és örömteli érzésekkel töltenek fel. Festett kép a falon egy egyszerűen berendezett nappalit is feldobhat, kellemes oázissá változtatja, amelyben szívesen tölti majd mindennapjait. Festett napraforgók, levendula és pipacsok varázslatossá teszik a hálószobát. Ne feledjük, hogy a folyosó illetve az előszoba nagyon fontos, mert ez az első helyiség amit látunk, mikor belépünk a lakásba. Ez a helyiség külön figyelmet érdemel ami a kiegészítőket és dekorációkat illeti. Kínálatunkban éppen a folyosóba tökéletesen illő díszeket találhat.

Szeretnénk megosztani még néhány érdekes tényt és információt, amely a virág motívumos kézzel festett képekhez kapcsolódnak.

Az ókori művészetben gyökerezik és továbbra is elterjedt, a virágok és más botanikai elemek ábrázolása megtalálható a legfontosabb művészeti mozgalmak számos területén, akár agyagba faragva, akár csendéletben. Ezek az ikonográfiai trendek évszázadok óta vonzzák a művészeket. A növényzet, amely mindig is körülvette a művészeket. Az első csendélet vászonra festve a 16. században jelent meg.

Az ókori egyiptomi mitológiában a lótuszvirág a napot szimbolizálta, és szoros kapcsolatban állt a teremtés és az újjászületés fogalmával. A virágminták a középkor dekoratív művészetében is fontosak voltak. Ebben az időszakban a kárpitok és más nagyszabású textilművészetek népszerűsége nőtt. Észak-Európában számos reneszánsz művész a csendéletek festésére szakosodott.

A liliom népszerű volt a régi uralkodók és császárok körében. Írisz. A fehér virág a tisztaságot szimbolizálja, a kék az anyai szomorúságot ábrázolja. A vörös szegfűszeg a szerelem és a szenvedés szimbóluma volt, azonban minden színű rózsa általában a szeretet, a tisztelet, a hit, a szépség, az egyensúly, a szenvedély, a bölcsesség, az odaadás, az érzékiség de az intrika szimbóluma is. Általánosságban elmondható, hogy a virág festmények egész Európában kialakultak és elterjedtek az intenzív tudományos és amatőr kertészet fejlesztésének eredményeként. Bizonyára azt is tudták, hogy az orchidea féltékenységet, gyanakvást és megtévesztést szimbolizál.

A levendula a vidéki életet, a gazdálkodást és ugyanakkor a vágyat, a bűnt, a kapzsiságot és az ártatlanság elvesztését jelképezi. A tulipán a gazdagság, a jólét, a kereskedelem szimbólumává vált.


ODVhZWQ