Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Dan JOHANNSON » Függő vásznak

Dan JOHANNSON | Függő vásznak

Ebben a kategóriában nem található semmilyen áru.


Csúcs irányzat - függő vászon a falon

A falak az életünkben sokkal fontosabbak, mint azt gondolnánk. Minden nap körülvesznek minket, minden szobában. A környezetünk kétségtelenül befolyásolja gondolkodásmódunkat és saját érzelmeink megszervezését. Az üres falakkal mi is üresnek, szomorúnak és magányosnak érezhetjük magunkat. Törekedjen arra, hogy a négy fal között is jól érezze magát. Dekorálja őket úgy, hogy pozitív energiát árasszanak.

Díszítse falait függő vásznainkkal

Sok ötlet létezik a falak díszítésére: tapéta, festett képek, nyomtatott képek, polcok dekorációkkal, plakátok, függő vásznak amelyek megadják a falaknak a kívánt hatást és kompatibilisek a többi berendezéssel. Ne hagyja üresen a falait, tegyen meg mindent azért, hogy a falak egyediek és csodálatosak legyenek. A jól megválasztott fali dekorációnak köszönhetően otthonában jól fogja érezni magát egész nap.

A vászon és a fa kombinációja már évszázadok óta ismert, a fa soha nem megy ki a divatból, és ma is trendi anyagok közé tartozik. Pont ezért a kínálatunkban megtalálja a függő vásznakat juta zsinóron. A nyomtatott grafikáink és motívumaink új dimenziót adnak a belső tereknek, az absztraktok nagyon univerzálisak, bármilyen enteriőrbe alkalmasak. Dan Johannson gyűjteménye olyan motívumokból áll, amelyek nem csak Önt fogják megszólítani, hanem a vendégeit is. Absztrakt motívumai jól mutatnak minden nappaliban, gyerekszobában vagy irodában. A lágy pasztell vagy az élénk és erős színek, amiket használ, évekig fantasztikus hangulatot kölcsönöznek a belső térnek. Széles választékunkban mindenki talál legalább egy olyan darabot, amely megfelel az ízlésének. Másik előnye az, hogy több méretben kapható, valamint a különböző színű lécek, amelyeket saját ízlése szerint összehangolhat a vászonnal.

Minőség és ízlés garanciája minden részletben

Ne feledje, hogy az absztraktok alkalmasak minden belső térbe. Ideálisak etno stílusú, boho stílusú, skandináv stílusú belső terekbe, de modern belső terekbe is. Az absztraktok függő vásznon tökéletes dekorációk nem csak laikusoknak, hanem a művészet szerelmeseinek egyaránt.

Célünk teljesíteni a minőséggel kapcsolatos elvárásait, ezért csak a legjobb modern, vonzó és kellemes faldekorációk közül válogathat. Függő vásznainknak köszönhetően a falai egy csodás szimfoniát játszanak majd a szemek és a lélek számára.

 

OGNlZTlhY