Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

» Kép cseréje és visszavétele
Kép cseréje és visszavétele

 

 

Mit tegyek, ha a képet vissza akarom küldeni és ez milyen feltételek mellett lehetséges.

Ebben az esetben lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a [email protected] címen, vagy pedig a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Ezt követően max. 48 órán belül kapcsolatba lép Önnel az ügyfélszolgálati központ munkatársa, hogy tájékoztassa Önt a kép visszaküldésével kapcsolatban. A visszaküldés feltétele, hogy a kép sértetlen legyen és a visszaküldés a küldemény kézbesítésétől számított 30 napon belül történjen. A visszaküldés költségeit a vásárlót terheli.

 

Mit tegyek, ha ki akarom cserélni a képet?

Ebben az esetben lépjen kapcsolatba velünk e-mailben a [email protected] címen, vagy pedig a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Ezt követően max. 48 órán belül kapcsolatba lép Önnel az ügyfélszolgálati központ munkatársa, hogy tájékoztassa Önt a kép cseréjével kapcsolatban.A csere költségeit a vásárlót terheli.

 

 

Visszakapom a pénzemet, ha a kép nem tetszik?

Ha a kép nem nyeri el tetszését, visszaküldheti az átvételtől számított 30 napon belül. A képnek sértetlennek kell lennie. A kép kézbesítését követően visszakapja a kifizetett összeget. A szállítási díjat azonban az érvényes jogi rendelkezés alapján nem fizetjük vissza.

 

Fizetnem kell szállítási díjat ha 30 napon belül ki szeretném cserélni a képet?

A szállítási költséget a vásárlót terheli.

Y2E1NWV