Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » Újdonságok » Modern falióra tükörrel


Modern falióra tükörrel

falióra a nappaliba

 

Elérhetőség: Nálad OTTHON 1 - 3 munkanapon belül
Cikkszám: HMCNH090
Vonalkód: 5902838313220
Ár (nettó) : 10 465 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
13 290 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
   

Modern falióra - Elegancia minden belső térbe

Felejtse el a hétköznapi órát, amely csak az időt mutatja. Bemutatjuk a modern faliórák kollekcióját, amelyek nemcsak funkcionalitást, hanem stílusos dizájnakkordot is adnak nappalijának vagy konyhájának. Óráink több mint egyszerű időmérő eszközök - fali dekorációk, amelyek feldobnak bármilyen teret.

Tartós elegancia

Óráink időtlen dizájnját úgy terveztük, hogy bármilyen belsőépítészeti stílusnak hízelegjen. A minimalista fekete óráktól kezdve az egyszerű fehér mutatókkal ellátott, minimalista fekete órákon át a kifinomult, csillogó arany ékezetekkel ellátott darabokig, minden ízléséhez megtalálhatja a megfelelő modellt.

A funkció találkozik a szépséggel

Óráinkat az olvashatóság és az esztétikum szem előtt tartásával terveztük. Akár hagyományos számjegyekkel ellátott modellt választ, akár az egyszerű mutatók világosságát részesíti előnyben, minden modell garantálja a könnyű tájékozódást az időben.

Miért kellene otthonában órát tartania?

Az óra nemcsak praktikus eszköz, hanem fontos eleme a harmonikus és rendezett élettér kialakításának is. A mai digitális korban könnyű a telefonokra vagy más eszközökre hagyatkozni, de a falióráknak van valami, amit a modern technológia nem tud helyettesíteni - az idő állandó és világos vizuális jelzése, amely elősegíti a tudatosságot és segít fenntartani a napi ritmust.

Érdekesség a történelemből

Tudta, hogy a legkorábbi időmérő eszközök az ősi civilizációkból származnak? Az általunk ismert faliórák már a 14. században megjelentek.


Termékparaméterek:

  • Anyag: Az órát a következő anyagból állították elő: Tölgyfa furnér
  • Kéz színe: Fekete
  • Mechanizmus: Mechanizmus: A kéz színe: Kézfej: Mechanizmus: Nagyon csendes kvarc szerkezet
  • Számlap átmérő: 33,5 cm
  • AA elemeket nem tartalmaz

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

ZDVmMT