Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Kezdőlap » LIPA képek kollekciója » Művészi reprodukció FÁK XOBAM017E1


Művészi reprodukció FÁK XOBAM017E1

művészi reprodukció Lipa ateliér

Új

 

Elérhetőség: Nálad OTTHON 6 - 8 munkanapon belül
Cikkszám: XOBAM017E1
Válassza ki a művészi reprodukció méretét:
Ár (nettó) : 12 496 Ft
Ár (bruttó) (27 %):
15 870 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  db  

Vászonképek - Művészi reprodukciók

.

A modern dekorációk újdonságai közé tartoznak. Igent mondtunk javaslataitokra és úgy döntöttünk, hogy kedves vevőinknek így örömet szerzünk. A kézzel festett képeinket a Lipa műteremből így minőségi pamutvászonra kezdtük el nyomtatni. Nagyobb távolságből nem fogja tudni megkülönböztetni a nyomtatott verziót az eredeti festménytől. A Művészi reprodukciók legnagyobb előnye ráadásul az, hogy néhány napon belül kerülnek kiszállításra.

.

Webshopunkban több mint 15 000 kép található. Szeretnénk megkönnyíteni számotokra a válogatást, ezért ebbe a speciális kategóriába csak a legnépszerűbb darabokat helyeztük el. A virág témájú képek, tájképek, állatos képek, nőket ábrázoló képek vagy az absztrakt művészet világával ihletett képeink kétségkívül tetszeni fognak nektek.

.

A képeink elkészítéséhez fontos a minőségi gyártási technika és a használt anyagok, mégpedig a vászon, vakráma lécek és festékek minősége. A következő sorokban olvashattok a képeink egyedi jellemzőiről. Íme a kép gyártás folyamatának 6 legérdekesebb és egyben legfontosabb pontja:

.

1. A legmodernebb vízálló digitális nyomtatást használjuk fotóminőségben, ennek köszönhetően a csodálatosan telt színek nem fakulnak ki és a képek hosszan megtartják eredeti megjelenésüket.

.

2. A speciális olasz vászon az ARTMIE márka terméke, 100% pamutból készül. A vászon struktúrált és ami a legfontosabb, nem átlátszó. Bársonyos fénye eredeti és különleges darabbá teszi.

.

3. A képeink vakrámái minőségi és szilárd ARTMIE lucfenyő lécekből vannak előállítva. A lécek lekerekített szélekkel rendelkeznek, ami fontos a vászon sérülésének megelőzése érdekében.

.

4. Az általunk használt kiváló minőségű szagmentes festékek, melyek nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe.

.

5. Az összes Művészi reprodukciónk EÚ-ban a legjobb körülmények között készül.

.

6. Megnyugtató információként szolgál az a tény, hogy sérülések megelőzése érdekében a képeket buborékfóliába és kartondobozba csomagoljuk. A képekhez képakasztókat és hozzá való csavarokat is csomagolunk ingyen.

.

Hogyan függesszük fel a falra a képet?

FELHASZNÁLÓINK VÉLEMÉNYEI

Még nem érkezett hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászól! Írja meg kérdését, észrevételét!

M2EzZTZ