Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Törzsvásárlói program
Törzsvásárlói program

 

!!! Megéri hűségesnek lenni !!!

A hűség a bizalom jele. Bizalom a termékeinkben és szolgáltatásainkban. Ezt a bizalmat és hűséget  értékeljük. Ezért nem maradunk csak a szavaknál. A kedvezményes törzsvásárlói programunk ennek a bizonyítéka.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Legyen követőnk a Facebook-on és szerezzen minden rendeléshez ingyenes szállítást. Az első megrendelés alkalmával adja meg a Facebook-on használt nevét és em fizet szállítási díjat.

LEGYEN AZONNAL  A KÖVETŐNK:

Kattincson Facebook oldalunkon a „Tetszik“ gombra a következő linken:

http://www.facebook.com/pages/kephaz

* további szállítási információk az üzleti feltételekben.

 

V.I.P. ügyfél

Mindenki, aki egy megrendelés alkalmával 160000 Ft-on felül vásárol  képeket, 10 %-os kedvezményt adunk Önnek, 320000 Ft-on felüli rendelés esetén pedig 20 %-os kedvezményt. Ez a kedvezmény a VIP ügyfél minden egyes rendelésére érvényes, tekintet nélkül a megrendelés összegére. Így Ön V.I.P. ügyféllé válik és ezáltal külön figyelemben részesítjük.

Szolgáltatási feltételek

A különböző fajtájú kedvezmények kombinálása nem lehetséges (pl. top ügyfél  és V.I.P. ügyfél). Mindig csak az egyik kedvezmény érvényes (a legmagasabb).

A kedvezményeket csak teljes és valódi regisztrációnál tudunk Önnek nyújtani (minden regisztrációhoz szükséges adat megadása). A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot a kedvezmény visszautasítására a szerződési feltételek be nem  tartása esetén. A kedvezményre való jogosultság csak a tényleges áruátvetellel jön létre (az áru kifizetésével). Visszamenőlegesen elismert kedvezményre való igény nem lehetséges.

 

 

ZWE0NDU4Yj